Vi kender behovet for et nyt display 

De fleste forbruger med en smartphone kender til problemet ved have en destrueret skærm. Dette problem kan utrolig nemt hænde i løbet af ens dag. Som alle ved så er smartphone virkelig skrøbelige, hvor selv ubetydelige slag kan skabe stor skade på skærmen og derved gøre din smartphone total skadet. I kender måske til situationen hvor et familiemedlem har lånt jeres telefon og  tilfældigvis kommer til at skade den. Den mest hyppiste skade på de moderne telefoner er påført deres skærme, idet skærmene er yderest følsomme for slag. Det åbenlyse valg vil dermed være at investere den bedste skærmbeskyttelse på markedet. Med det høje antal skader på de fleste slags iPhones på det danske marked, har en del forretninger besluttet sig for at udvikle glas beskyttelse, så mobil brugere kan tabe deres telefon uden at skulle investere i en helt anden skærm. Ved anvendelse af skærmbeskyttelse er der ingen garanti for at din telefon ikke bliver smadret hvis du taber den.  

SmartGlass er den bedste skærmbeskyttelse på nationale marked.  

Hos NORTAGG har vi kæmpe ekspertise inden for den bedste skærmbeskyttelse og gør derfor en ekstra indsats for at skulle lave den bedste beskyttelse til mobilbrugerne. NORTAGG har igennem en svær udviklingsproces lavet SmartGlass, som ligner om ordinært beskyttelse på de fleste indikatore. Almindelig skærmbeskyttelse er designet med glas og kan netop let blive ødelagt ved mindre stød. Hvis I køber SmartGlass er man garateret at få den bedste skærmbeskyttelse, da produktet ikke udelukkende er designet af glas, men er sammensat med plastik i form af TPU, som tildeler beskyttelsen stabilitet og derved giver skærmbeskyttelsen stødabsorberende, så skærmen kan modtage en del slag inden man vil se skader på din skærmbeskyttelse.  

Designet til den enkelte udgave 

Den bedste skærmbeskyttelse, skal selvfølgelig dække hele skærmen, således du ikke har blottet steder på jeres skærm. Her er SmartGlass lavet til den enkelte mobiltype, så du kan opleve en perfekt pasform mellem skærmbeskyttelsen og smartphonen. Dette sikrer jeres i mod at jeres skæmbeskyttelse ikke blot dækker lidt af din skærm eller er for stor.  

SmartGlass din kammerat mod mobil skader.  

Hvis I skal investere i den ultimative skærmbeskyttelse er det afgørende at tænke på pålægning, da det skal være let for dig at placere selve beskyttelsen på jeres mobil, da I sikkert har oplevet at der ved montering af beskyttelse muligvis kan skabes sig luft mellem skærmbeskyttelse og mobiltelefon, hvis I skaffer SmartGlass undgår du denne udfordring, da du modtager et monteringsværktøj, som assisterer en med at fjerne de problematiske luftbobler.  

SmartGlass kommer med en monterings applikator, som assisterer en med at placere ens SmartGlass optimalt, så du slipper for at skærmbeskyttelsen ikke beskytter hele skærmen eller sidder skævt på mobilen og herved ikke beskytter hele skærmen. NORTAGG mener at den bedste skærmbeskyttelse skal være behagelig for dig at montere, hvorfor vi er utrolig glade for dette værktøj til montering.