Quicklån

Nemt og hurtigt

Så nemt er det

Med internettets hastige udvikling kan vi som danskere efterhånden ordne de fleste ting online. Alt fra at bestille tid hos lægen til at handle ind kan ordnes på nettet. Internettets voksende indpas i vores daglige gøremål har desuden skabt et voksende marked for online lån.

Kæmpe oversigt over quicklån

Rigtig mange danskere optager såkaldte quicklån online fordi denne låneform er betydeligt nemmere og hurtigere end et almindeligt banklån. Der er efterhånden rigtig mange udbydere af online hurtiglån. Det kan derfor virke som en hel jungle af forvirrende begreber som sms-lån, forbrugslån, ÅOP, renter og RKI at skulle finde rundt i når man leder efter det bedste lån. 

Det kræver store overvejelser at tage et lån. Selvom et hurtiglån er så nemt og hurtigt at tage betyder det ikke, at man skal gå på kompromis med disse overvejelser. Tværtimod er et hurtiglån ofte dyrere at tage end et almindeligt banklån. Gør man sig derfor ikke de rigtige overvejelser kan man lynhurtigt ende i økonomiske problemer.

Overvejer du at tage et quicklån kan du læse med her, hvor vi guider dig igennem quicklåns-junglen så du får et bedre overblik over, hvad du skal have styr på inden du ansøger om lånet.  

Lån udstedt i dag

Gode anmeldelser

Fik den bedste rente

Glade kunder

Hvad er et quicklån?

Kært barn har mange navne og quicklån kendes også som kviklån, mikrolån, sms-lås, minilån eller hurtiglån. Denne type lån er især kendetegnet ved at være relativt små lån, og at have en hurtig behandlingstid og en kort løbetid.

Med et hurtiglån er det sjældent, at lånebeløbet kommer op over 15.000 kr. Det er derfor ikke et lån du skal tage, hvis du vil låne penge til for eksempel en ny bolig. Det er ofte et lån, der tages til mindre forbrug, uforudsete regninger eller akutbehov.

Behandlingstiden på et quicklån er superhurtig. Dette er blandt andet fordi man ikke skal redegøre for, hvad de lånte penge skal bruges på og fordi ansøgningsprocessen klares gennem NemID. På den måde får låneudbyderen lynhurtigt adgang til ansøgerens nyest indberettede data til det offentlige og kan således lave et automatiseret kredittjek og svare hurtigt tilbage på låneansøgningen, som ansøgeren så kan underskrive – også med NemID.

Et hurtiglån har en kort løbetid. Når man taler om lån er løbetiden den periode, hvor man skal afdrage på lånet. Det vil sige den periode man som låntager har til at betale sit lån tilbage. Løbetiden for et quicklån afhænger af den udbyder man låner igennem. Du kan dog godt forvente at skulle betale lånet tilbage inden for et par måneder. Lad dig derfor ikke snyde af navnet, der ikke blot hentyder til den hurtige udbetaling af lånet, men også til at lånet kvikt skal betales tilbage.

Hvad er fordelene og ulemperne ved quicklån?

Der er både klare fordele og ulemper at bide mærke i, når man taler om hurtiglån. Om fordelene opvejer ulemperne, afhænger af dig og din personlige økonomiske situation som låntager. Generelt kan fordelene ved et quicklån koges ned til følgende

 • Behandlingstiden på låneansøgningen er nem og hurtig
 • Du skal ikke redegøre for, hvad pengene skal bruges til for at blive godkendt til lånet
 • Du skal ikke stille sikkerhed for lånet

Du skal altså gå igennem minimalt besvær for at tage et quicklån. Hurtiglån er utroligt fleksible og er ikke øremærket særlige formål. Fordi du ikke skal redegøre for eller dokumentere, hvad de lånte penge skal bruges på, har du frit spil til at bruge dem som du har lyst.

Kontakt os hvis du har brug for hjælp

 

På grund af den korte behandlingstid kan et quicklån med fordel tages til akutte formål. For eksempel hvis du får en tandskade og skal betale for en dyr tandlægeregning. På grund af deres lille størrelse og hurtige behandlingstid bruges quicklån i øvrigt ofte til at dække forbrug såsom ting og rejser eller til at betale uforudsete regninger.

 

Med et hurtiglån slipper du for at skulle stille sikkerhed for lånet. At stille sikkerhed for et lån betyder, at man giver låneudbyderen en garanti for at få pengene tilbagebetalt. Dette gøres ved at pantsætte en genstand af værdi, for eksempel sin bil eller bolig. Kan man ikke betale lånet tilbage, har man ved at stille sikkerhed givet låneudbyderen ret til at sælge den pantsatte genstand på auktion for på den måde, at få pengene tilbagebetalt.

 

 • De umiddelbare ulemper ved at tage et quicklån ser ud som følger
 • Løbetiden for lånet er ganske kort
 • Hurtige lån er ofte dyrere end almindelige banklån

 

Fordi du ikke stiller sikkerhed på dit quicklån, bliver den online låneudbyder nødt til at sikre sin sikkerhed på anden vis. Dette gøres ved at sætte renten på et quicklån højere sammenlignet med for eksempel almindelige banklån. Renten er det beløb, du betaler for at tage lånet. Den udregnes i procentdele af det lånte beløb og i forhold til lånets løbetid. 

 

Den højere rente kombineret med den korte løbetid for lånet kan være farlig. Det betyder nemlig, at du skal betale et højere beløb tilbage over en kortere periode. Hvis du ikke er opmærksom på denne kombination, kan du ende i en uheldig økonomisk situation.

 

Det er renterne, der får de fleste folk i problemer. Hvis du bare uovervejet kaster dig ud i et lån, uden at sætte dig ned og faktisk regne omkostningerne ud, vil det ende skidt.

 

Hvad er forskellen mellem et quicklån og et banklån?

Et quicklån kan ikke tages i banken. Der er betydelige forskelle på at tage et lån i banken og tage et lån online. Den største forskel er nok, at et banklån er sværere at få og kræver en længere proces for at blive godkendt. Det er der flere årsager til.

Der stilles som udgangspunkt færre krav til låntageren ved et quicklån end ved et banklån. I banken skal du redegøre for, hvad du skal bruge lånet på, og det er op til banken at vurdere om det er grundlag nok til at låne dig penge. Med et quicklån slipper du helt for denne del af processen.   

En anden faktor, der gør banklånet til en længere proces, er helt lavpraktisk. For at tage et banklån skal du aftale et møde med en bankansat, som efter jeres møde skal en hel masse papirarbejde igennem for at kreditvurdere dig. Bliver du godkendt til at tage et lån skal du ned i banken igen for at underskrive lånedokumentet. Med et quicklån hentes de nødvendige oplysninger gennem dit NemID, og du udfylder din ansøgning online. Du slipper således for tidskrævende møder i banken og en masse papirarbejde.

Quicklån er som regel dyrere at tage end banklån. Som vi var inde på før, er det fordi du ikke behøver at stille sikkerhed for lånet når du søger online. Der er til låneudbyders sikkerhed således en højere rente på quicklån. Ønsker du at tage et lån i banken kræves det, at du stiller sikkerhed for lånet. Det kan være ved at pantsætte for eksempel dit hus eller din bil for lånet. Finder du lige pludselig dig selv i en situation, hvor du ikke kan betale lånet tilbage, overtager banken således den pantsatte genstand og kan sælge denne på auktion.

Hvilke krav er der for at kunne tage et quicklån?

Der findes efterhånden enormt mange udbydere af forskellige quicklån. For at gøre det hele endnu mere kompliceret har de forskellige låneudbydere som regel forskellige krav til dig som låntager. Der er dog nogle generelle krav, som ofte går igen og som det er godt at være opmærksom på

 • Du skal være fyldt 18 år – og dermed være myndig
 • Du skal kunne bekræfte din identitet med NemID
 • Du må ikke være registreret i RKI (dette er i nogle tilfælde ikke et krav)
 • Du skal have en fast indkomst (dette er i nogle tilfælde ikke et krav)

Selvom det kan virke let og nærmest uproblematisk at tage et quicklån er det dog stadig op til den enkelte låneudbyder at vurdere dig som potentiel kunde. Det er på grundlag af låneudbyderens vurdering af dig og din økonomiske situation, at det bliver besluttet om din låneansøgning godkendes eller ej.

Der er nogle gennemgående faktorer, der gør dig mere attraktiv som låntager og som kan have indflydelse på, om du bliver godkendt til et quicklån eller ej. Det er til din fordel hvis

 • Du er over 20 år.
 • Du ikke er registreret i RKI eller er kontanthjælpsmodtager
 • Du har en fast indkomst
 • Du har fællesøkonomi med en ægtefælle

Unge mennesker mellem 18-19 år er som regel under uddannelse eller har en lav indkomst. Da det derfor kan være sværere for denne aldersgruppe at betale lånet tilbage indenfor den pågældende tidsfrist, er udbuddet af quicklån til 18-årige og 19-årige begrænset.

Er du registreret i RKI eller får du kontanthjælp sender det et signal til låneudbyderen om, at du er dårlig betaler eller ikke har en stabil økonomi. Da det ikke er et krav, at du stiller sikkerhed for lånet, kan det således i en låneudbyders øjne være for risikabelt at låne dig penge.

Det er en stor fordel hvis du har en fast indkomst eller deler din økonomi med din partner. Dette sender nemlig et signal om, at du har en stabil økonomi, og at du derfor ikke umiddelbart vil få problemer med at betale lånet tilbage til tiden.

Quicklån og RKI-registret 

RKI-registret, også kaldet Ribers, er Danmarks største database over dårlige betalere. Har du ikke betalt dine regninger til tiden og skylder du derfor penge til for eksempel en virksomhed eller en bank, risikerer du at blive registreret som dårlig betaler.

RKI-databasen bruges blandt andet af virksomheder til at kreditvurdere dig inden de for eksempel indgår en låne- eller købsaftale med dig. Det kan således have store negative følger for dig at være registreret hos RKI.

Når man taler om quicklån er RKI relevant at nævne af to vigtige årsager. Én er, at mange havner i RKI fordi de har taget et quicklån de ikke kan betale tilbage. Den anden er, at du som RKI registreret hos nogle lånudbydere alligevel kan tage et quicklån.

Quicklånet er supernemt og hurtigt at tage, og desværre ender det ofte sådan, at mange danskere tager et hurtiglån uden at have udsigt til at kunne betale det tilbage i tide. Tager man lånet uden at kende kreditomkostningerne, det vil sige lånets samlede omkostninger, fremstår lånet ofte billigere end det er.

Det går ofte galt for de mange, der tager et hurtiglån til impulskøb såsom nye sko eller markedets nyeste gadgets fordi de simpelthen ikke gør sig et ordentligt overblik over låneaftalen inden de godkender den. Lånet ender med at være dyrere end, hvad man havde regnet med og kan man ikke betale det tilbage kan man lynhurtigt ende med at blive registreret i RKI.

Hvis du ønsker at tage et quicklån, er det derfor supervigtigt, at du gør dig et ordentligt overblik over lånets samlede kreditomkostninger så du ikke ender som dårlig betaler. 

Kan du tage et quicklån som RKI registreret?

Langt de fleste låneudbydere kræver, at du ikke er registreret i RKI. Der er dog få udbydere, der tilbyder hurtiglån til trods for, at du er registreret som dårlig betaler. Hvis du allerede er havnet i RKI databasen anbefales det først og fremmest, at du gennem en fast indtægt selv sparer penge op til at betale din gæld sådan, at du hurtigt kan komme ud af registret igen.

Med hurtiglånets høje renter og korte løbetid skal du være indstillet på at have en stor mængde penge klar inden for en kort tidsperiode for at kunne betale de samlede kreditomkostninger tilbage. Har du normalt svært ved at få betalt dine regninger og har du ikke akut behov for penge bør du derfor genoverveje dit behov for et quicklån således at du ikke ender med blot at akkumulere mere gæld.

Ønsker du dog alligevel at tage et quicklån som RKI registreret er der nogle ting, du bør være opmærksom på. Som RKI registreret har du – eller har på et tidspunkt haft – svært ved at betale dine regninger. Ved at låne penge til en dårlig betaler løber låneudbyderen således en stor risiko. Når du tager et lån som RKI registreret kan du derfor godt forvente at skulle betale endnu højere renter på dit lån til låneudbyders sikkerhed.

I nogle få tilfælde kan det have fordele at tage et quicklån som RKI registreret. Dette gælder hvis hurtiglånet for eksempel gør, at du kan komme ud af registret igen. Her bliver du nødt til at være ekstra opmærksom så du ikke ender med at sætte dig selv i økonomiske problemer.

Hvis du har reel mulighed for at kunne betale quicklånet tilbage inden for den aftalte løbetid, kan et lån måske enten få dig i gang med at tjene penge til at betale din gæld, eller bruges til at betale gælden hvis du står og har et akut behov for at komme ud af RKI.

Det hele handler i bund og grund om, hvor meget du skylder og hvor meget du vil låne, og om du har en egentlig udsigt til at kunne betale de samlede kreditomkostninger tilbage så du ikke ender i en ny gæld.

Som udgangspunkt er det dog vigtigt at pointere, at det ikke er en oplagt løsning at tage et quicklån for at betale en anden gæld af. Dette er fordi omkostningerne på et quicklån som RKI registreret er så høje, at du kan ende med blot at bytte én gæld ud med en anden, som i sidste ende er endnu større.

Hvad koster et quicklån?

Markedet for online lån har set en markant forhøjet konkurrence over de seneste år. Det har gjort, at der er kommet rigtig mange lånudbydere til. Det har generelt skabt en stor fleksibilitet i forhold til lånene. Dette er en fordel for dig som kunde fordi der er større mulighed for på den måde at finde et lån, der passer til netop dine økonomiske behov.

For eksempel finder du et bredt udvalg af lån i forskellige beløbsstørrelser. Du har som kunde efterhånden også større og større indflydelse på lånevilkårene. Det betyder, at du blandt andet kan finde en låneudbyder, som giver dig mulighed for at have indflydelse på lånets løbetid.

Ingen lån er gratis, og som med alle andre lån koster det penge at tage et quicklån. Prisen for et lån udgøres som regel i renter. Renten udregnes i procentdele af det lånte beløb og i forhold til lånets løbetid.

Når du leder efter det quicklån, som bedst passer til dig, er den oplyste rente typisk en standardrente. Standardrenten fungerer som en indikation, der skal give dig en nogenlunde idé om, hvad lånet koster. Den ender med at blive justeret så den passer til din specifikke låneaftale. Det vil sige, at renten i sidste instans bestemmes efter individuelle faktorer såsom din alder, hvor stort et beløb du ønsker at låne og lånets løbetid.

Som vi allerede har været inde på, er det på hurtiglån lånudbyderens sikkerhed at sætte en høj rente fordi du på denne type lån ikke stiller sikkerhed i almindelig forstand. Hurtiglån kan således godt ende med at blive relativt dyre. Dog er det værd at nævne, at den voksende konkurrence og de mange forskellige lånudbydere har medført, at der er kommet et større udbud af billigere quicklån med en lavere rate på markedet. Og med en stadig stigende konkurrence forventes renteudgifterne at være stadigt faldende.

Det beløb du i sidste ende betaler for dit lån afhænger desuden af, at du overholder dine tidsfrister for tilbagebetaling. Gør du ikke det, ender du med at betale flere renter og gebyrer. Oveni de allerede høje renter kan lånet således ende med at blive meget dyrt hvis du ikke betaler af på det til tiden.

Hvad er forskellen på et forbrugslån og et quicklån?

Det kan godt være svært at få øje på forskellene og lighederne mellem de mange online muligheder man har for at tage et nemmere og hurtigere lån end i banken. Et godt alternativ til at tage et quicklån er at tage et forbrugslån.

Et forbrugslån kan i udgangspunktet både tages i banken og online, men ligesom med quicklån klares alt papirarbejdet væsentligt hurtigere når man vælger at gøre det online.

Både quicklån og forbrugslån kan tages online uden at du skal stille sikkerhed for lånet. Et andet fællestræk mellem de to låntyper er, at heller ikke forbrugslånet behøver at være øremærket ét bestemt formål.

Som navnet antyder tages forbrugslån ofte til ting og oplevelser. Det kan være til en tiltrængt rejse, en ny lækker bil eller drømmebrylluppet. Ligesom med quicklånet kan forbrugslånet i øvrigt bruges til at dække akutte behov og uforudsete udgifter såsom regninger.

Den markante forskel mellem de to typer lån skal findes i beløbsstørrelsen og løbetiden på lånene. Hvor er quicklån typisk er et mindre lån på under 15.000 kr. kan forbrugslån sagtens komme op på mellem 400.000 og 500.000 kr.

Hvor quicklånet har en kort løbetid, tilbagebetales forbrugslånet typisk over en længere periode. Dette giver dig mulighed for at tilbagebetale forbrugslånet med små beløb over en længere periode. På den måde hænger du fast i forbrugslånet i længere tid, men undgår på den anden side at skulle betale et stort beløb tilbage inden for en meget kort periode.

Hvad skal du bruge lånet til?

Når du ønsker at tage et lån online, handler det således i allerhøjeste grad om, hvor meget du har brug for at låne og hvor hurtigt du kan betale lånet tilbage.

Har du brug for at låne et større beløb som du har mulighed for at betale tilbage over længere tid, er det et forbrugslån du skal gå efter.

Har du derimod brug for at låne et mindre beløb, og er du sikker på, at du kan betale lånet tilbage inden for en kort tidsramme, kan du nøjes med at tage det noget mindre quicklån.

Begge typer lån er oplagte at bruge på forbrug fordi beløbene ligger i den lavere ende og er nemme at tage. Det vil sige ting, rejser og oplevelser. En god tommelfingerregel er dog at passe på med at gøre det til en vane at låne hurtige penge for at lave såkaldte impulskøb.

Dette gør sig især gældende når det kommer til quicklån. Ønsker du for eksempel at tage et hurtiglån til at købe en ny lækker designertaske kan det være en god idé om overveje om det er dét værd. Med alle kreditomkostningerne på lånet kommer tasken i sidste ende til at koste dig mere. Og hvor meget har du brug for den taske?

Står du til gengæld og mangler penge akut til at betale en regning, som der simpelthen ikke er råd til denne måned, kan et quicklån måske godt betale sig. Så længe du ved, at du har penge til at betale lånet tilbage måske allerede måneden efter.

Hvordan søger du et quicklån?

Der er som sagt efterhånden rigtig mange forskellige udbydere af quicklån på markedet. De tilbyder en lang række af forskellige lån. Nogle er billigere end andre. Nogle har bedre vilkår en andre. Nogle passer til dine behov. Andre gør ikke. Nedenfor er listet fire gode råd til, hvordan du nemt og sikkert søger et quicklån

 • Lav et budget
 • Tjek markedet ud
 • Send flere ansøgninger afsted
 • Brug din betænkningspause fornuftigt

Start din låneproces ud med at lave et budget over dine faste indtægter og udgifter. Dette giver dig et godt overblik over dit økonomiske råderum, og kan give dig svar på om du rent faktisk kan betale lånet tilbage til tiden. Du kan også bruge budgettet efter, at du har taget lånet til at holde et godt økonomisk overblik så du undgår pludselige forstyrrelser i din økonomi, der kan påvirke din tilbagebetaling af lånet negativt.

Hvis du overvejer at tage et lille, nemt og hurtigt lån online, er det på grund af de mange forskellige udbydere en rigtig god idé at tage dig god tid til at tjekke markedet og de forskellige udbud ud. Det er altid til din egen fordel at finde ud af, hvad de forskellige udbydere kræver af dig som kunde, såvel som hvad du kan forvente af dem. På den måde sikrer du dig også, at du finder det billigste quicklån.

Det er supernemt og hurtigt at sende en online låneansøgning afsted. Du udfylder den blot, indsender den til den ønskede låneudbyder og får derefter ganske hurtigt svar på, om din låneansøgning er blevet godkendt.

Eftersom det er gratis og uforpligtende at ansøge om et hurtiglån, kan det være en rigtig god idé at ansøge om det ønskede lånebeløb flere forskellige steder. På den måde bliver det lettere for dig at sammenligne de forskellige lånetilbud mellem hinanden og dermed sikre dig, at du vælger det billigste og bedste quicklån. En god indikator her er at gå efter den udbyder, der tilbyder dig den laveste rente.

Du kan ikke længere få udbetalt et quicklån samme dag som du søger om det. Dette er blevet indført ved lov for at sikre en bedre forbrugerbeskyttelse på særligt kortfristede hurtiglån. På hurtiglån med en løbetid på under tre måneder er der nu en 48 timers obligatorisk betænkningspause mellem, at lånudbyderen giver dig lånetilbuddet og til, at du accepterer det.

I denne periode må låneudbyderen ikke kontakte dig for at følge op på tilbuddet. Når betænkningspausen er slut, er det helt op til dig om du ønsker at kontakte låneudbyderen eller ej.

Den obligatoriske betænkningspause er blevet indført for, at quicklån ikke bruges på impulskøb. En rigtig god idé er rent faktisk at bruge de 48 timer på at overveje, om det nu er det helt rigtige for dig at tage imod lånetilbuddet. Måske finder du ud af, at du kan finde et billigere lån et andet sted, eller at du faktisk slet ikke behøver lånet.

Dét, der står skrevet med småt – ting du skal være opmærksom på inden du tager et quicklån

Tommelfingerreglen når du vil tage et quicklån er, at du skal være ekstra opmærksom og læse dét, der står med småt inden du beslutter dig for at underskrive en låneaftale. På den måde undgår du ubehagelige overraskelser når du skal til at betale lånet tilbage.

En ting, der typisk kommer bag på folk er, at beløbet der skal tilbagebetales ofte er betydeligt større end selve lånebeløbet. Det er fordi man betaler for lånet gennem de renter og gebyrer, som er forbundet med lånet. Læs mere om mulighederne her.

Som det allerede er blevet pointeret, er renterne på quicklån ofte højere end ved andre typer lån. At have styr på hvor store renter og gebyrer, der er på lånet inden du tager det er derfor fuldstændig afgørende for om du kan betale lånet tilbage eller ej.

En nem måde at gennemskue om et lån er billigt eller ej, er at kigge efter lånets ÅOP – eller ’årlige omkostninger i procent’. Lånets ÅOP angiver, hvor mange procent af lånet du skal betale tilbage i omkostninger over en periode på 12 måneder. ÅOP er langt hen ad vejen det tal, der bedst indikerer hvilket lån, der er billigst.

For at gøre det nemmere og mere sikkert for dig som kunde at tage det bedste lån, er det i Danmark blevet gjort til lov, at ÅOP tydeligt skal fremgå af lånet. Således kan du altid finde lånets ÅOP og vurdere om du synes, at quicklånet er billigt eller ej. En vigtig tommelfingerregel er, at jo lavere ÅOP er, des billigere er lånet.

Selvom lånets ÅOP kan være en god indikator for om lånet er dyrt eller billigt, kan den dog ikke dette tilfælde ikke vise noget præcist. Det er fordi ÅOP viser omkostningerne per år, og løbetiden på et quicklån ofte er på under 12 måneder.

Bør jeg tage et quicklån?

Om du bør tage et hurtiglån, afhænger fuldstændig af dig og din økonomiske situation. Quicklånet er attraktivt fordi det er et lille lån, som du nemt og hurtigt kan tage. Det kan derfor være et fordelagtigt lån at tage, hvis du har akut behov for et mindre beløb til at betale for eksempel uforudsete regninger. Fælden ved denne låntype er, at den har en virkelig kortsigtet løbetid og en høj rente. Hvis du ikke betaler lånet tilbage inden for den fastsatte løbetid, kan du ende i en meget ærgerlig gældsfælde.

Det allerbedste du kan gøre, er at gøre op med dig selv om du virkelig har brug for lånet og om du har mulighed for at betale det tilbage inden for løbetiden. Kan den hurtige behandlingstid på lånet opveje den høje rente? Er lånet for risikofyldt? Er du i en ikke-gunstig økonomisk situation, hvor det kan blive svært at betale lånet tilbage inden for den korte tidsfrist?

Dit bedste redskab når du vil finde ud af, om et quicklån er det bedste lån for dig, er at lægge et realistisk budget over dine indkomster og udgifter. På den måde finder du svar på de spørgsmål du nu engang måtte have i forhold til, om du bør tage et hurtiglån eller ej. Er der plads i budgettet til det quicklån du ønsker at tage? Er der nogle udgifter du kan skære ned på for at kunne få råd til lånet? Har du mulighed for at kunne tjene flere penge? Er det til det rigtige formål, at du ønsker at tage lånet?

Du bør generelt holde dig fra at søge om hurtiglån til ligegyldige impulskøb. Fordi lånene er så nemme at få til ethvert formål, er der rigtig mange, der falder i gældsfælden når det kommer til quicklån. Gør man det til en vane at tage et nemt og hurtigt online lån når man impulsivt falder over noget som man bare eje kan man hurtigt ende med at have en masse lån med høje renter og korte tidsfrister, som i sidste ende ikke kan tilbagebetales.

Derudover er quicklån ikke en løsning for dig, hvis du allerede har gæld og andre økonomiske vanskeligheder. At låne dig ud af gæld til andre lån vil aldrig komme til at løse noget, og det vil blot sætte dig i endnu større gæld. Quicklån er ment som en løsning til dig, der står med en pludselig midlertidig udgift, der hurtigt skal betales for med et lån, men som ikke vil få din økonomi til at falde sammen på langt sigt.

Får du lavet et godt økonomisk overblik, og udnytter du din betænkningstid på 48 timer grundigt til at overveje det ønskede lån gør du dig selv en kæmpe tjeneste. Er du ovenikøbet økonomisk ansvarlig med en fast månedlig indkomst bør der dog ikke være noget i vejen for, at du tage et quicklån. Bare husk at være opmærksom på renterne, det er der, mange overser fremtidige problemer for deres budget.