Om os

 

Bagom vores side ligger viden og erfaring – og det har vi. Mange års erfaring med økonomi og online lån er din sikkerhed for, at vores redskab til sammenligning af lån kan bruges af alle.

Vi er holdet bag Laaner.dk

Vi tror på, at ansvaret ligger hos dig, når du skal optage et lån – men vi hjælper gerne på vej. Vi har gjort det nemmere for dig at vælge og ikke nøjes med det første, bedste tilbud online. Få ro i maven og tag en fornuftig beslutning, når du vælger et online lån. Vi giver dig overblik over alle de gode tilbud.

Tilfredse brugere

Nye muligheder

Billigere lån

Bedre ÅOP

Søg altid efter information

Sæt dig ind i vilkår og krav, før du optager et lån. Uanset om du låner i banken, hos din familie eller online skal pengene betales tilbage, og fortjenesten ligger i prisen, som du betaler for lånet.

Vi opfordrer altid vores besøgende til at søge den nødvendige info om et lån – alle procenter, tidshorisonter og andre vilkår – og den del af søgningen vil vi gerne gøre nemmere.

Med vores lånesammenligningsmuligheder kan du bruge tiden på andet end at søge på den ene låneudbyder efter den anden. Du kan bruge tiden på at sammenligne alle de konkrete tal og vilkår, der gør forskellen mellem det ene online lån og det andet. Vi vil gerne være dit foretrukne site, når det gælder lånesammenligningssteder på nettet – og det kan vi fordi, vi ved, hvad vi taler om.

Lån penge online

Med den store udvikling, der har været de seneste år omkring online lånemuligheder, er det på den ene side blevet nemmere at gennemskue, hvad du betaler for, og på den anden side en større jungle, fordi der er kommet så mange nye udbydere til. Ikke alle låneudbydere er lige seriøse og gennemskuelige, og det er ikke altid relevant at sammenligne alle udbydere med hinanden.

Ønsker du at optage et kviklån med hurtig tilbagebetalingstid, men lav rente, så bør du kun sammenligne udbydere, der tilbyder denne type lån. Det kan også sommetider betale sig at give en lidt højere rente, hvis tilbagebetalingen er over længere tid eller beløbet større. Alt sammen viden om online lån, som vi har og gerne deler ud af.

På vores lånesammenligning matcher vi helt automatisk kun de låneudbydere, der er relevante for de kriterier, du ønsker; ligesom vi altid kun sammenligner seriøse udbydere, der overholder de love, der er omkring pengeudlåning i Danmark – for eksempel at du skal være fyldt 18 år, dansk statsborger og så videre.

Spild ikke tiden

… for det gør vi ikke, og vi spilder heller ikke din med nytteløs info og manglende erfaring. Vi har den erfaring og viden, der skal til for at kunne give dig den bedste chance for at lave en sammenligning og tage din egen, voksen beslutning omkring et lån.

Det behøver ikke være så kompliceret at låne, og vi støtter gerne op om, at netop kviklån skal være en hurtig og ukompliceret løsning, når du står og mangler penge til den næste ferie, drømmesofaen eller bare lidt ekstra på lommen.

Skriv til os