Når du skal låne penge, er det ikke sikkert, at du gider at sidde og vente i flere dage på at få pengene ind på din konto. I så fald kan det være en god idé at vælge en låneudbyder med straksudbetaling af pengene.

Find pæne flyverdragter her.

Ansøg på under et minut

Når du skal ansøge om et lån på nettet, kan du nemt ansøge om det på under et minut. Længere tid tager det faktisk ikke at komme i gang med at låne penge på nettet. Du skal bare vælge, hvor mange penge du vil låne, bruge dit NEMid, og så er du ellers kørende. Selve det at ansøge om et lån er ikke den store barriere, når det kommer til at få lånet. Og på nettet er det virkelig blevet nemt at have med at gøre.

Få svar med det samme

Derudover skal du ikke sidde og vente i flere dage på at få svar fra en person fra låneudbydere, om du kan låne eller ej. Du får svar med det samme og helt automatisk, og bliver du godkendt, kan du se frem til at modtage pengene på din konto inden for kort tid. Når du skal låne i banken, skal der jo tit være en bedømmelse af dig som ansøger, og tit kan du vente i lang tid på at få svar fra din bankrådgiver, om du nu også kan låne eller ej. Sådan er det ikke online.

Få pengene udbetalt inden for 15 minutter

Og til sidst kan du altså glæde dig til at få pengene sat ind på din konto, nogle gange inden for bare 15 minutter, hvis du vælger at ansøge hos en af de mange låneudbydere, der arbejder med straksudbetaling af pengene. Hvis du ikke vælger en udbyder med straksudbetaling, kan du risikere at vente i 1-2 dage på at få pengene, men med straksudbetaling kan du have pengene stående på din konto inden for den første time, efter at du har sendt din ansøgning afsted og fået den godkendt hos den udbyder, du har valgt at bruge.