Der er alt for mange, der er alt for skræmte ved tanken om at låne penge. Sandheden er, at de fleste kommer til at låne penge på et tidspunkt i løbet af deres liv. Der er altså ingen skam i at låne penge – det er helt normalt. Spørgsmålet er bare, hvornår du har lyst til at låne penge?

Gør det, du gerne vil!

Måske du længe gerne har villet tage en rejse, eller måske din computer længe har været dårlig. Det kan også være, du mangler lidt penge til at købe en ny sofa. Man behøves ikke at tage et stort lån, bare fordi man låner penge. Du behøves ikke at låne mere, end du har brug for. Lån 3000 kr hvis det lige er dét, du står og mangler for at have råd til en sofa.

Udgifter og indtægter hænger ikke altid sammen

Ens økonomi kommer sandsynligvis til at svinge igennem hele livet. På nogle tidspunkter har man flere penge end andre og i de tider, hvor man ikke har så meget at gøre med, så kan det være en god idé at tage et lån, så man stadig har mulighed for at leve på lige vilkår med andre. Du skal jo ikke til at flytte fra din bolig og sælge alle dine møbler, hvis du en dag bliver fyret. Der er ingen grund til at gå i panik, hvis du pludselig mangler penge – for som du kan se, så kan du jo godt få fat i nogle. Og lad os lige slå fast igen, at der ikke er nogen som helst skam i at tage et lån.

Køb det, du gerne vil!
Når du har fået dine penge, så du har mulighed or at købe det, du gerne vil. Hvis du f.eks. længe har drømt at om gøre noget ved din have, så køb de bedste storkenæb online – disse er nemme at holde og er derfor den perfekte haveplante. Man skal ikke vente hele livet på, at man får råd til det, man ønsker sig. Er du klar til at tage springet?