Der er som regel en lang række krav, du skal leve op til for at kunne få dig et lån. Også selvom du vælger at låne penge på nettet.

Et af de krav, der kan gå igen flere steder, er kravet om at skulle have en fast årlig indkomst for at låne penge. Men hvad er en fast indkomst i dette henseende? Og hvad gør jeg, hvis jeg ikke har en fast indkomst? Der er naturligvis altid flere lånemuligheder, men her kigger vi netop på denne konkrete udfordring.

Gælder min pension som fast indkomst?

Er du på pension, kan du være heldig, at den gælder som fast indkomst efter låneudbydernes standarder. Der er i hvert fald flere låneudbydere, der tilbyder at låne penge ud til dig, hvis du har en fast pension.

En pension er jo en fast indkomst, som du får måned efter måned, og derfor er der også mange udbydere, der ikke har noget problem med at låne penge ud til dig. Du finder billige lånemuligheder her, hvis du er på pension.

Kan jeg låne penge, når jeg er på SU?

Så kommer et andet spørgsmål for mange – hvad så med SU? Tæller det også som en fast indkomst?

Både ja og nej. Flere steder er der nemlig krav om, at indkomsten skal være på minimum X antal kroner om året. Og den grænse lever SU beløbet ofte ikke op til.

Men der er stadig mange gode muligheder for at låne penge, når du er på SU. Du kan bl.a. tjekke SU lånet ud, eller du kan vælge at ansøge om et lån hos en udbyder, der ikke har nogen krav til en fast årlig indkomst.

Hvad hvis jeg ikke har en fast indkomst?

For der findes nemlig stadig en lang række låneudbydere, der er klar på at låne penge ud til dig, selvom du ikke har en fast indkomst. Kravet til den faste indkomst er som regel i forbindelse med større lån. Lad os sige, at du eksempelvis vil låne 250.000 kroner. Så kan du godt regne med at støde ind i kravet om en fast indtægt.

Men hvis du bare gerne vil låne 5.000 kroner via et kviklån, er der som regel ikke mange krav til dig som ansøger om en fast indkomst hvert år.

Stort set alle kan låne penge online

Dermed er det faktisk også muligt for stort set alle at låne penge online. Så længe du er over 18 år og ikke står i RKI, er der rigtig gode muligheder for at finde låneudbydere, der er klar til at låne penge ud til dig helt uden yderligere krav om bl.a. indkomsten eller lignende.

Så er du i en situation, hvor du har brug for at låne penge, selvom du ikke har nogen indkomst, kan du altså sagtens gå på nettet og finde en mulighed for at få dig et lån uden problemer. Og du kan ansøge allerede i dag.