Mangler du Bluetooth høretelefoner? 

Hos Blackpods dk kan man se et gigantisk sortiment af Bluetooth headset, blackpods dk er specialister inden for Bluetooth pods, og ved derfor hvad der er essentielt, hvis man skal købe nye Bluetooth headset. Noget af det essentielle du skal overveje er spilletiden, altså hvor lang tid du kan lytte til sin favoritpodscast eller dit favorit sang. Er man ude at gå en lang tur og vil lytte til lydbog på hele tiden er det fedt, at høretelefonerne kan spille i samme tid, som man regner med at være ude i naturen for at gå.  

Powerbank etui 

Mange nyere Bluetooth pods kommer i et etui, som er en bitte boks, som en kan sætte sine Bluetooth høretelefoner i. Her assisterer etuiet en med at holde overblik over dit Bluetooth headset i og derved sikrer, at du ikke mister den ene af sine pods. Etuiene i dag samtidig anvendes som strømforsygning, så mens man ej benytter til musik, så oplader etuiet sine Bluetooth headset og du vil kunne erfarer en bedre over all høretid, det er hvad vi vil kalde for smart. 

Til hverdagsbrug 

Bluetooth pods er en væsentlig del af dagligdagen, da man ofte benytter disse i sin hverdag. Her tager du Apple AirPods frem når man skal vente på nogen eller er i tog trafik. Derfor er det afgørende at du har ladet Apple AirPods op, så man ej skal kigge ud i luften og ikke kan lytte til lydbog.  

Er man en bevægelig type? 

Er man nede for at træne og tit opdager at der er en ledning i vejen, der forhindrer dig i for at du kan udføre ens øvelse rigtigt, så er Bluetooth pods den rette løsning til dig, da de ikke har ledning og herved sikrer en at der ej er noget, som irriterer dig, så du kan fokusere på det, der er essentielt.  
Det er ikke kun i sportens elementer, at trådløst headset er lækre, da de let kan benyttes i hjemmet, hvis du vasker tøj fordi du kan benytte ens tid effektivt eller bare få det gunstigste ud af en bitter pligt, som en skal udføre derhjemme og som man bare helst vil slippe for.  

Kan benyttes ved arbejdet 

trådløst headset kan anvendes, hvis man er på jobbet og skal fortage opkald, da de fleste Apple AirPods nu er med mikrofon, så man er foruden for at skulle holde mobilen oppe ved øret. Så kan du nemlig anvende begge hænder samtidig og kan hurtige håndtere en forespørgseler  

Slip for besvær 

Blackpods er uden ledning og herved undgår du det berygtede ledningspinat, som man hurtigt kan have med headsets, der har ledninger, som snildt kan blive krøllet sammen og dermed tager dig tid at vikle ud for bare at skulle lytte til musik. Med trådløst headset slipper man hele det besvær, der kan komme ved headsets som kommer med ledning for eksempel, så kan ledningen i høretelefonerne knække og herved gøre dit headset ubrugeligt. Det kan man let være foruden med Apple AirPods 

Hos os finder man ens næste Bluetooth headset.