Man kan hurtigt komme i det der kaldes likviditetsproblemer eller problemer med likviditet, hvis man har en virksomhed. For at få driften til at fungere, så skal man hele tiden have penge ind, og hvis man ikke længere får penge ind i kassen, så kan det omtalte problem opstå meget hurtigt. Vi kommer i denne artikel til at fokusere på den daglige drift og dermed ikke de penge, du skal bruge til investeringer og meget andet. Hvis du skal udvide din forretning, så er det ikke den mest relevante artikel, du læser lige nu.

Sådan kan det opstå

Hvis man har solgt ting på kredit, så kan der godt gå et stykke tid, før man får penge for noget, man har solgt. Men du har jo brugt tid, penge og måske råvarer på at producere det du har solgt. Dine leverandører vil gerne have deres penge, og du bliver nødt til at betale dem. Her kan du have brug for lidt ekstra penge i en kort periode, og hvis du ved, at kunden kommer til at betale (med stor sandsynlighed), så kan du læse den nedenstående løsning.

Har du derimod brugt alt for mange penge, og har du allerede modtaget betalingerne fra dine kunder, så ser det ikke ud til at være en sund forretning. Måske er den sund, men dette er noget du selv ved. Hvis du ved at det er en sund forretning, så kan du læse nedenstående løsning – ellers er det nok ikke så smart at følge den.

Erhvervslånet kan være vejen igennem

Hvis du i det forrige afsnit er kommet frem til at det er en god idé at læse dette afsnit, så er der gode nyheder til dig. Det ser ud til at der er tale om en mindre nedgang eller midlertidige problemer med likviditeten. Dette kan relativt nemt løses ved at ansøge om et billigt erhvervslån herinde https://erhvervskontopris.dk/erhvervslaan/