Find de fedeste Slips!

Er du på vej til bryllup og ønsker at skille dig ud fra mængden? Så kan svaret for dig være et slips. BalderClothes tilbyder et stort udvalg af utallige forskellige typer af slips her finder du store slips, som en spasmager vil have eller smalleslips til en som vil se godt ud når man skal ind til jobsamtale. Her kan man endvidere finish dit look med en slipsenål, som nemt og elegant holde styr på dit slips og gør at din look er perfekt.  

Skal man til julefrokost med vennerne? 

En af de hyppigste ting man benytter slips er når man samles om den traditionelle julemad sammen med kollegaerne til julefrokoster, her har BalderClothes den ideelle mulighed til dig der ønsker med et anderledes juleslips. Her har BalderClothes et enormt sortiment af slips som går lige ind til julefrokosten. Her har balderClothes slips med smarte motiver.  

Elsker du at gøre dig lækker? 

Om man er underviser, forretningsmand eller noget helt 3. så kan slipsenålen være dit fortrukne valg for at få ens outfit til at hænge sammen. Slipsenålen er til en som virkelig vil gøre noget ekstra ud af ens outfit. Her kan det være lækkert at farvekombinere slipsenålen med dine andre accessories, så når du har en guld accessorie, så tag en guldslipsenål, så ens look er perfekt og at din forstand på tøj skinner igennem og vilimponere dine kolleger 

Brug for rådgivning 

Hos os finder vi et enormt produktkatalog af slips i mange typer. Her kan BalderClothes guide dig til hvilket slips, der passer sammen med hvilke bukser. Så du får en second opinion eller en assistance om hvad som kan passe perfekt sammen. balderClothes har igennem en længere periode dyrket slips og ved dermed hvad, som er noget ved at vide og hvad man skal tænke over, når du skal vælge et slips.  

Det kvalitetsbevidste valg 

BalderClothes går op i kvalitet og du vil se at samtlige af vores slips er lavet i silke, så det er let for en at binde. Her ser man samtidig at BalderClothes slipsenåle er i enkle og stilrent design. Så du er garanteret at slipset ikke er i vejen for en eller være for meget. Med en slipsenål ser du en smart accessorie, som er let for dig at bruge. BalderClothes sortiment heraf er i guld og sølv, så den 100 % er synlig på slipset, så man kan se den ekstra detalje du har tilføjet til sit look.  

Den praktiske løsning 

Man bør ikke kun vælge en slipsenål for at sammensætte stilen, en slipsenål kan hjælpe dig, hvis de første par genstande er kommet indenbords. Slipsenålen assistere dig nemlig ligeledes med at organisere slipset, så den ikke skrider ud til den ene side og derved får ens slips skævt. 

tonsvis af farver 

Er man den farverige type, som holder af farver i din påklædning og har søgt efter hjemmeside, hvor man kan få slips i flere forskellige farver? Så bør du ej lede længere, vi har slips i tonsvis farver og sammensætninger. Både med tern og med helt klassiske slips med en farve som er gennemgående i slipset.  

Ønsker du noget helt specielt eller specifikt? 

Hvis du har en tanke til hvordan ens slips skal se ud eller man har et motiv i hovedet med et speciel mønster eller farvekombination. Kan man forhøre det ønskede slips ved BalderClothes og vi vil gøre alt for at få det hjem til dig!